Cosul tau de cumparaturi
Nu ai niciun produs în coș.
Total de 0 RON
Produse istete pt o bucatarie de poveste.
Calitatea ne recomanda!


pornofferpornc.org

Termeni si conditii

1. Reguli generale de utilizare a site-ului www.bucatarie-fermecata.ro

Accesarea magazinului on-line www.bucataria-fermecata.ro si comandarea produselor prezentate pe site implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, recomandam parcurgere cu atentie a tuturor informatiilor de mai jos.

In calitate de proprietar al acestui site, SC Al Cons Project SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii. De asemenea, SC Al Cons Project SRL isi rezerva dreptul de a modifica oferta si / sau preturile practicate pe site fara o notificare prealabila; de a corecta eventuale omisiuni si erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si conditii de fiecare data cand folositi site-ul www.bucataria-fermecata.ro , pentru a fi la curent cu eventualele modificari intervenite.

 

2. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.bucataria-fermecata.ro, incluzand, enumerativ si nu limitativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, precum si combinarea acestora intre ele, este proprietatea SC Al Cons Project SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Al Cons Project SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, se pedepseste conform legislatia in vigoare.

SC Al Cons Project SRL garanteaza utilizatorului, in interesul lui personal, acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Al Cons Project SRL, fara acordul scris al acesteia.

Incalcarea drepturilor de autor pot fi semnalate prin email la adresa office@bucataria-fermecata.ro.

 

3. Reguli de cumparare

Toate detaliile cu privire la procedura de cumparare a unui produs de pe site-ul magazine on-line www.bucataria-fermecata.ro sunt mentionate la sectiunea Cum cumpar?.

Precizam faptul ca intre momentul lansarii comenzii de catre d-voastra si data confirmarii comenzii de catre SC Al Cons Project SRL stocul de produse se poate epuiza, caz in care veti fi contactat pentru actualizarea sau modificarea comenzii.

 

4. Preţuri

Pretul produselor prezentate pe www.bucataria-fermecata.ro sunt afisate in cazul fiecarui produs sau a fiecarei variante a unui produs. Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA-ul aferent.

SC Al Cons Project SRL isi rezerva dreptul de a-si modifica preţurile ca urmare a schimbării cursului de schimb valutar sau a situaţiei de pe piaţa mondială. Din momentul in care o comanda a fost confirmata cumparatorului, preturile nu se mai pot schimba.

 

5. Livrare si costuri de transport

Livrarea se face prin curier rapid – coletul vi se va livra direct la adresa pe care ati specificat-o la finalizarea comenzii. Termenul de livrare mediu este de 2 zile lucratoare, oriunde in tara.

In cazuri de exceptie (de ex. conditii meteorologice nefavorabile) se poate intampla ca livrarea sa dureze mai mult, insa in acest caz veti fi contactat telefonic sau pe email de catre un agent Client Service pentru a va furniza detalii.

Costul de transport practicat este unul preferential, rezultat al unor negocieri cu firmele de curierat partenere si este in valoare de 25 RON, indiferent de destinatie si de greutatea si dimensiunea coletului. Costul de transport este specificat pe factura ca si pozitie distincta si astfel acesta se adauga la valoarea produselor comandate.

Nu efectuam livrari in strainatate.

Nu efectuam livrari la casute postale.

 

6. Data receptiei si plata comenzii

Data receptiei produselor de catre cumparator este data la care produsul a fost preluat de la curierul rapid si in care cumparatorul a semnat documentul de predare / primire a coletului.

Pentru a-ti facilita cumparaturile pe BucatariaFermecata.ro, iti punem la dispozitie multiple modalitati de plata. Mai multe detalii despre aceste modalitati de plata poti afla la sectiunea Cum platesc?

Atentie: in cazul in care alegeti plata ramburs, curierul nu are dreptul sa va predea coletul decat dupa achitarea valorii de ramburs. Coletul nu poate fi deschis pentru verificare inainte de efectuarea platii. In cazul in care dupa plata si deschiderea coletului constatati ca s-a produs o eroare de livrare si nu ati primit produsul comandat sau pur si simplu nu sunteti multumit de acesta, aveti dreptul sa returnati produsele achizitionate conform conditiilor de mai jos:

 

7.a. Returnarea produselor achizitionate din cauza unor erori de livrare

In cazul in care cumparatorul constata in momentul desfacerii coletului faptul ca I s-a livrat din gresala un alt produs decat cel comandat, un alt numar de produse, un produs de alta culoare sau daca exista orice alta problema cu privire la receptia produsului, cumparatorul trebuie sa rugam sa contacteze vanzatorul  in termen de maxim 24 de ore de la receptie la adresa de email office@bucataria-fermecata.ro sau la numarul de telefon 0756-099.109.

Produsul / produsele care prezinta la livrare neconformitatile mai sus specificate, se vor returna vanzatorului fara implicarea unor costuri suplimentare din partea cumparatorului, in urma unei notificari scrise in care cumparatorul sa specifice natura lipsei de conformitate.

In cazul erorilor de livrare mai sus mentionate, cumparatorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea produsului cu problema cu unul conform. In cazul in care nu se poate inlocui produsul cu unul conform, vanzatorul va restitui cumparatorului contravaloarea produsului.

 

7.b. Returnarea produselor achizitionate la solicitarea cumparatorului, fara culpa vanzatorului

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor  O.G. 130 / 2000, in termen de 10 zile lucratoare de la data receptiei coletului, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. notificare in care isi exprima dorinta de a returna produsul achizitionat la distanta.

Pentru returnarea produsului / produselor achizitionate la distanta, cumparatorul trebuie sa trimita o notificare in scris vanzatorului fie pe e-mail fie prin posta. Notificarea intentiei de retur poate sa contina sau nu motivul renuntarii produsului / produselor achizitonate la distanta. Necesitatea prezentarii motivelor de retur de catre cumparator nu este o conditie de acceptare a returului, ci doar un element de monitorizare interna a comertului online si evitarea problemelor de acelasi gen in cazul unor comenzi si  livrari viitoare.

Este responsabilitatea cumparatorului sa se asigure de sosirea produsului / produselor in stare buna la sediul SC Al Cons Project SRL (str. Al. Vaida Voevod nr.109. ap.5., mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj). Pentru a putea fi returnat, produsul trebuie să fie nedeteriorat, să nu fi fost folosit si sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de plata. In vederea efectuarii returului, cumparatorul are obligatia  sa ambaleze  produsul / produsele la fel cum le-a primit si in acelasi tip de ambalaj. Produsele care contin accesorii se returneaza doar in cazul in care nu sunt descompletate (contin setul intreg de piese) si nu sunt deteriorate si / sau folosite.

Un produs este considerat deteriorat si / sau folosit in cazul in care prezinta modificari fizice, taieturi, arsuri, pete de murdarie, fire trase etc. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, acesta fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare atrag anularea dreptului de returnare / garantie.

Returnarea se considera finalizata in momentul in care SC Al Cons Project SRL a receptionat produsele returnate, constatand printr-un proces verbal starea in care acestea se afla. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si / sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie retrimis.

Contravaloarea cheltuielilor de expeditie a produselor returnate la cererea cumparatorului, fara culpa vanzatorului, se suporta de catre acesta.

Contravaloarea produselor comandate se va returna cumparatorului in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul / produsele returnate sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in perfecta stare. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia (din care se scad cheltuielile de transport), se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.

Exceptie de la drepturile de returnare prevazute de OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta o prezinta produsele achizitionate de catre persoane juridice, produsele folosite si / sau deteriorate.

 

In cazul in care apar probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana de la Serviciul Clienti cu care discutati, va rugam sa ne contactati la adresa de mail office@bucataria-fermecata.ro pentru o conciliere interna gratuita.

 

8. Confidentialitatea datelor personale ale clientilor

SC Al Cons Project SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Numarul infochiosc al site-ului la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal este 912742268625.

SC Al Cons Project SRL se obliga sa  respecte drepturile cumparatorului prevazute de Legea 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. SC Al Cons Project SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza unor terti (persoane fizice sau juridice) datele de contact ale clientilor, nu vinde, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a clientilor altor persoane care acceseaza paginile acestui site. SC Al Cons Project SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic.

La efectuarea unei comenzi sau la înregistrarea utilizatorului site-ului drept client, SC Al Cons Project SRL va stoca informaţiile personale ale acestuia. Prin crearea unui cont personal pe site-ul www.bucataria-fermecata.ro si / sau prin lansarea unei comenzi clientul accepta faptul i se vor stoca informaţiile necesare pentru gestionarea si livrarea comenzii lui şi este de acord sa primeasca pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail etc.) din partea vanzatorului.

Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.bucataria-fermecata.ro in timpul creerii contului sau personal si / sau in timpul activitatilor care survin prin accesarea contului sau personal. SC Al Cons Project SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Utilizatorul care isi creeaza cont personal pe site-ul www.bucataria-fermecata.ro isi poate accesa contul cu ajutorul unei parole personale setate de catre el la crearea contului. Folosind aceasta parola, utilizatorul are drept de acces, drept de interventie, drept de opozitie, drept de rectificare sau drept de stergere asupra datelor furnizate, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

SC Al Cons Project SRL asigura drept de acces, drept de interventie, drept de opozitie, drept de rectificare sau drept de stergere a datelor si pentru cumparatorii care nu isi creeaza cont de utilizator personal pe site-ul www.bucataria-fermecata.ro, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677 / 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului pe adresa de e-mail office@bucataria-fermecata.ro sau prin posta la adresa str. Al. Vaida Voevod nr.109. ap.5., mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, o cerere in forma scrisa, datata si semnata, in care va specifica in detaliu solicitarea.

Datele personale ale cumparatorului pot fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau alte verificari legale numai in cazul in care acest lucru va fi solicitat de catre acestea in conformitate cu legile in vigoare.

 

9. Litigii si baza legala

Orice neintelegeri aparute intre vanzator si cumparator cu privire la derularea, executarea sau interpretarea contractului de vanzare-cumparare la distanta se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar competenta de rezolvare apartine instantelor de judecata.

Termenii si conditiile prezentate mai sus respecta legislatia in vigoare:

  • Legea 365 / 2002 privind comertul electronic,
  • Legea 51 / 2003 pentru aprobarea OG 130 / 2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta,
  • Legea nr. 296 din 28 iunie 2004 republicată si actualizată, privind codul consumului completeaza cu legislatia romana in vigoare cu privire la protectia consumatorului, si in special
  • Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 (republicată si actualizată) privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora,
  • Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (republicata) privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori,

 

10. Reguli persoane juridice

Dispozitiile privitoare la achizitionarea produselor sunt aplicabile si persoanelor juridice, cu exceptia faptului ca o persoana juridica nu are drept de returnare a produsului decat pentru neconformitati constatate la data receptiei marfii.

 

11. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, cumparatorul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.