Cosul tau de cumparaturi
Nu ai niciun produs în coș.
Total de 0 RON
Produse istete pt o bucatarie de poveste.
Calitatea ne recomanda!


pornofferpornc.org

Cum platesc ?

Pentru a-ti facilita cumparaturile pe BucatariaFermecata.ro, iti punem la dispozitie multiple modalitati de plata. Astfel, poti opta pt. plata:


1. in numerar, la livrare (in sistem ramburs)

2. online, cu card bancar

3. prin banca, cu ordin de plata (OP)

 

  1. 1.      Plata in numerar, la livrare (sistem ramburs)

Plata prin numerar o faci in momentul primirii coletului cu produsele comandate. Livrarea produselor se face prin curier rapid si astfel incasarea banilor se va face de catre agentul care iti va livra produsele comandate. Valoarea pe care va trebui sa o platesti este cea din e-mailul pe care il primesti pentru a-ti confirma comanda lansata si este egala cu valoarea produselor comandate plus taxa de livrare de 25 lei pe care o percepe curierul rapid cu care colaboram.

 

  1. 2.      Plata online, cu card bancar

Verified by VISA VISA MasterCard MasterCard SecureCode

Magazinul online BucatariaFermecata.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard® prin Banca Raiffeisen pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online BucatariaFermecata.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile bancii Raiffeisen si prin intermediul platformei EuPlatesc.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.

Serviciul de plata online cu card bancar este o solutie de plata moderna, prin intermediul careia vei putea efectua platile pentru produsele comandate intr-un cadru de deplina siguranta, confidentialitate si simplitate.

Mai multe detalii despre sistemul de securitate 3D gasesti AICI.

 

  1. 3.      Plata prin banca, cu ordin de plata (OP)

Pentru a plati cu OP va trebui sa alegi aceasta modalitate de plata in pasul 4 al finalizarii comenzii. Dupa lansarea comenzii vei primi pe email o factura proforma pe baza careia vei putea face plata prin OP in contul RO72 RZBR 0000 0600 1473 0560 deschis la Banca Raiffeisen sucursala Cluj-Napoca.

Pe OP va trebui sa specifici numarul comenzii lansate. Acest numar il gasesti atat pe factura proforma emisa, cat si in emailul de confirmare al comenzii.

Livrarea comenzii se va face numai dupa confirmarea platii catre:

Nume firma:             SC AL CONS PROJECT SRL

CUI:                             RO 14750770

Nr. Reg. Com.:           J12/1332/2002

Banca:                        Raiffesien Bank Cluj

IBAN:                          RO72 RZBR 0000 0600 1473 0560

Adresa:                       Str. Al. Vaida Voevod nr. 109 / 5

Localitate:                  Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Confirmarea platii o poti face telefonic la numarul 0756 - 099.109 sau la adresa de email office@bucataria-fermecata.ro